Una mirada transversal de la gestió sanitària de Catalunya
La Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza el II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària pels propers dies 21 i 22 de novembre de 2024 amb l’objectiu de convertir-se en la gran trobada de la gestió sanitària catalana, que aporta una mirada transversal i que reuneix professionals de tots els àmbits de la gestió i també de tots els nivells assistencials.
Enguany repetim la seu a l’Hotel Melià de Sitges (Barcelona), després de l’èxit assolit en la primeraedició, que va aplegar gairebé 900 congressistes i amb els objectius que ens havíem marcat acomplerts.
Per tal que aquesta trobada sigui una realitat és indispensable garantir-ne una continuïtat. Tal i com vam anunciar, treballem per tal que el congrés es pugui celebrar cada dos anys i, per tant, ara ens presentem puntualment per poder oferir aquesta trobada l’any 2024.
En aquesta nova edició convoquem a un públic molt més ampli: directius, comandaments assistencials, professionals clínics interessats en el món de la gestió, gestors dels àmbits de la recerca i del coneixement, gestors i planificadors de serveis de l’Administració i gestors de la indústria farmacèutica i tecnològica. Tothom hi és cridat per compartir i debatre sobre els seus
coneixements i convertir així, aquest congrés, en el principal lloc de trobada i intercanvi del sector de la gestió sanitària del nostre país.
Per fer-ho possible, des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària repetirem les mateixes facilitats per què els equips directius de les organitzacions puguin assistir, de manera conjunta, al congrés. El congrés s’estructurarà en sis eixos temàtics, que serviran de base per desplegar les diverses conferències, taules de debat i presentació d’experiències, però en aquesta segona edició s’amplia l’oferta amb una tercera sala amb simpòsiums satèl·lits organitzats per diversos col·laboradors.
L’auditori acollirà acollirà les sessions plenàries i les conferències, mentre que a la sala d’experiències s’exposaran els projectes presentats prèviament i que en aquesta edició concursaran en sis àrees temàtiques vinculades amb la innovació, la transformació de l’atenció primària, l’avaluació sanitària, l’atenció intermèdia, les decisions directives i la innovació i la sostenibilitat mediambiental.
El comitè científic del congrés, presidit pel professor Vicente Ortún, treballarà per oferir-nos continguts innovadors i de valor, a través d’una selecció acurada de ponents i conferenciants que, de ben segur, acompliran amb les expectatives que hem dipositat. En aquesta nova edició, comptarem amb la col·laboració de l’Associació d’Economia de la Salut (AES), entitat amb la que organitzarem, de manera conjunta, la taula dedicada a l’avaluació sanitària basada en valor i que ha de permetre oferir una àmplia visió a través de la participació dels experts procedents del seu àmbit de coneixement.
Ens trobem a les portes de la segona edició d’un congrés que ens ha de permetre no només mantenir, sinó ampliar l’interès que ja va generar el primer per convertir aquesta trobada en la gran festa del coneixement de la gestió sanitària catalana. Esperem que ens acompanyeu i que entre tots aconseguim fer-ho possible.
Rebeu una cordial salutació,
Ramon Cunillera Grañó
President del comitè organitzador del II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària
President de la Societat Catalana de Gestió Sanitària