Notícies

  • Consulta totes les presentacions del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

    Vols recuperar totes les presentacions del I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària? Accedeix als continguts presentats en el marc d’aquest esdeveniment celebrat els dies 3 i 4 de novembre de 2022 a Sitges.

  • La Societat Catalana de Gestió Sanitària fixa l’agenda per transformar la gestió sanitària en l’etapa post pandèmia

    La Societat Catalana de Gestió Sanitària ha donat avui el tret de sortida al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que fins aquest divendres 4 de novembre té lloc a Sitges (Barcelona). A la trobada hi assisteixen més de 850 professionals de la salut interessats en l’àmbit de la gestió clínica i directiva. […]

  • Més de 850 professionals assistiran al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària a Sitges

    La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) celebra els propers dies 3 i 4 de novembres el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que tindrà lloc a Sitges. A la trobada hi assistiran més de 850 professionals de la salut interessats en l’àmbit de la gestió clínica i directiva. Més de 40 experts, […]

  • S’amplia fins al 21 de setembre el termini d’inscripció reduïda per al Congrés

    S’ha ampliat fins al 21 de setembre la inscripció a preu reduït per assistir al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que organitzem des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària.

  • Per un nou marc d’avaluació i contractació de serveis basat en el valor de la salut

    En els darrers anys, el moviment de l’atenció sanitària basada en valor ha anat agafant protagonisme en l’agenda acadèmica, organitzativa i política de la gestió sanitària.

  • Presenta la teva experiència i participa en el Congrés

    Vols participar al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària celebrarem els propers 3 i 4 de novembre a Sitges?

  • El I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària es celebrarà el 3 i 4 de novembre a Sitges

    La Societat Catalana de Gestió Sanitària celebrarà els dies 3 i 4 de novembre el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària a Sitges.