Sitges, una vila cultural abocada al mar

Sitges és una vila singular, abocada al mar i a la muntanya, i amb un fort component cultural. Està situada a la comarca del Garraf, a la costa mediterrània, i només a 20 quilòmetres amb vehicle de l’aeroport de Barcelona i a 30 minuts del centre de la capital catalana.

Sitges, abocada al mar i a la muntanya, desborda energia creativa  i té un fort component cultural

El terme municipal inclou 17 platges, diversos museus vinculats amb el llegat modernista, importants zones vitivinícoles amb DO Penedès i Garraf, i una àmplia oferta d’oci i restauració. Té un preciós centre històric i una gran oferta comercial.

Sitges és destinació Biosfera des de 2016, ja que aposta pels esdeveniments green i sostenibles. Consolidats esdeveniments i festivals internacionals són cites anuals per a visitants de tot el món: el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, el Carnaval, amb més de 100 anys d’història, i el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època, que data de 1959.

Sitges desborda energia creativa, tradició i singularitat pel seu esperit lliure i la seva ànima cosmopolita, i ha estat des de fa segles un punt de trobada per a intel·lectuals, emprenedors i artistes de tot el món.