El I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària es celebrarà el 3 i 4 de novembre a Sitges

La Societat Catalana de Gestió Sanitària celebrarà els dies 3 i 4 de novembre el I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària a Sitges. Amb el lema Més valor, aquest esdeveniment pretén promoure un marc independent per posar en valor la professió de la gestió sanitària, compartir, difondre i generar coneixement sobre aquesta expertesa i crear un camp d’influència a partir de l’anàlisi d’experts i l’exploració d’experiències.

Aquesta cita s’adreça als professionals que, des de diverses disciplines, intervenen en la gestió del sector de la salut i que tenen interès a aportar valor en les seves decisions gestores: directius, planificadors, comandaments assistencials, clínics interessats en la gestió, gestors de l’àmbit de la recerca i el coneixement, responsables dels diferents sectors de serveis i gestors de les indústries tecnològiques i farmacèutiques.

L’organització d’aquest esdeveniment respon a un llarg desig de la Junta directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària, que fins el moment havia celebrat dues jornades anuals: una dedicada al right care, fins ara l’espai de referència per descobrir les millors experiències locals i internacionals sobre gestió clínica, i també amb la dedicada a la gestió directiva, dirigida a compartir coneixement capdavanter a través d’experts en diversos àmbits del management.

Aquest congrés, que a partir d’ara es celebrarà cada dos anys, haurà d’assentar les línies d’acció per transformar una gestió sanitària que respongui a les necessitats d’una etapa postpandèmia. Així, gaudirem de dos dies de trobada, amb conferenciants internacionals, amb ponències distribuïdes en sis eixos temàtics i amb experiències de prestigi que seleccionarem perquè optin a ser guardonades.